Kjøpe Bitcoin

Bitcoin 

Bitcoin er den største digitale valutaen og den største kryptovalutaen. Grunnen til at Bitcoin er så stor er fordi det er den første kryptovaluten som kom til å eksistere. Det som er imponerende med kryptovaluta er at den kommer til live kun i elektronisk form. Når du ønsker å kjøpe eller selge krypto så kan du ikke gjøre dette med fysiske mynter. Det må gjøres på nett. Det har vært diskusjoner om det burde være tillatt å printe ut mynter eller at man på en eller annen måte burde skape en kryptovaluta som også finnes i fysisk form. Dette ville blitt mye vanskeligere å kontrollere og man åpner seg opp for ganske mange ekstra problemer. Vi snakker her om en åpning mot noe som ikke ville vært mulig.  

Bitcoin er en desentralisert valuta som ikke kontrolleres av en sentralbank. I Norge har vi en sentralbank. Denne banken trykker penger og virker som en kontrollør og siste instans når det kommer til hvordan penger skal trykkes, når og hvorfor. Når man ikke har et organ som styrer pengene så blir det helt opp til markedet hvordan pengene skal oppføre seg og hva som skal gjøre. Se på hva som kreves av en sentralbank og hvordan de følger etter politikere som kommer og går. Bitcoin slipper dette og det produseres heller ikke Bitcoin hver gang noen ønsker mer. 

Bitcoin trading  

Trading av Bitcoin har blitt et egent yrke. Noen gjør dette på fulltid for seg selv mens andre gjør mye mindre av dette. Det finnes også selskaper og fond som tar denne jobben for deg. Du kan med andre ord handle Bitcoin selv eller du kan få noen andre til å gjøre det for deg. Når du investerer i fond eller gir dine penger til en trader så sitter det et lite team og kjøper og selger Bitcoin for deg. De tar en prosent og så får du resten. Det som er vanlig at de tar en 2% av profitten og 2% av investeringen når det er profitt. Derfor er det veldig profitabelt å starte fond hvor det er ekstremt mye penger fordi de som styrer de får litt, som utgjør veldig mye. 

Når handler man Bitcoin 

Når man vet hvor man skal selge og kjøpe Bitcoin og hvordan dette fungerer vil det neste spørsmålet være når man kjøper og selger Bitcoin. Dette spørsmålet kan svarer ganske lett da du kan selge og kjøpe Bitcoin akkurat når du vil. Det er kjøp og salg hele døgnet. På denne måten er du alltid klar og du har alltid muligheten for å gjøre en profitt. Hva som er best for deg avhenger veldig av om du skal gjøre dette selv eller om du skal la noen andre gjøre jobben. Gjør du det selv så kan du jobbe døgnet rundt. Det kan være morsomt å prøve selv i starten.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *