Forbrukslån

Når du ser etter lån vil det være forskjellige typer lån som passer for deg og andre typer lån som ikke er like interessante. Det beste lånet og det verste lånet du finner på veien vil nok avhenge veldig av deg og hva du trenger. Når du ser etter lån vil du finne lån som krever at du legger litt sikkerhet i potten og du har lån som ikke krever noen form for sikkerhet. Du må med andre ord eie noe som du kan la banken få rettigheter i eller du kan få lån uten noe mer. De flest vil nok med første øyekast tenke at penger uten noen forpliktelser til eiendeler er det ideelle. Det stemmer at dette er et veldig godt utgangspunkt og sånn sett er noe som alle bør trakte etter. Det finnes forbrukslån uten sikkerhet og kredittkort uten sikkerhet.

Vet du at du ikke vil gi sikkerhet, men at du heller vil ha penger uten å sette eiendeler på spill kan du søke på forbrukslånet. Du vil raskt oppdage at penger uten og også gi noe ikke kommer gratis. Renten på disse lånene er betraktelig høyere enn et huslån. Det er ofte slik at jo mindre penger du låner jo dyrere blir renten, mens jo mer penger du låner jo lavere blir renten. Dette henger også sammen med sikkerheten fordi banken ikke vil låne mye penger uten å sikre seg mer.

Hvordan søke?

Leter du etter det perfekte forbrukslånet må du søke på nett. Finn en god formidler av lån og søk der. Da få du levert en søknad og formidleren sender denne søknaden til veldig mange forskjellige partnere. En god formidler bør ha avtaler med 15 banker eller mer, samtidig som han også bør ha en god oversikt over sine partnere. Formidleren må jobbe med de største bankene samtidig som han jobber sammen de aller nyeste institusjonene. Det er på sin plass å vente litt mens formidleren jobber for deg. Ikke vent mer enn 2 dager. Har du ikke flere tilbud på en gang innen det har gått 2 dager så er formidleren lite god, eller så har du veldig dårlig økonomi. Det vil du fort få svar på.

Medsøker

Forbrukslån er noe vi alle kan få om vi har god nok økonomi. Har du ikke god nok økonomi til å få et forbrukslån alene må du jobbe for deg. Du kan gjør det ved å rydde opp i egen økonomi slik du selv mener er rett eller så kan du gjøre det ved å få med deg en på din søknad som har god økonomi. Da hjelper det ikke å ha en som sier en ting, mens noen andre sier en annen ting. Her er det en som du stoler på og en som stoler på deg som blir med å søke. Betaler ikke du så må din venn betale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *